Tăriceanu iși cere scuze: Am fost înțeles greșit, nu am vrut să jignesc prostimea!

Dupa declaratia halucinanta in care afirma ca Parlamentul e mai important decat populatia si teritoriul unei tari, Tariceanu a revenit asupra acestor afirmatii cerandu-si scuze pentru tampeniile debitate.

tariceanu„Declaratiile mele au fost scoase din context. Nu am spus niciodata ca natiunea unei tari nu merita sa fie respectata si protejata.

Nu trebuie niciodata sa omori gaina care face oua de aur! Ca liberal stiu foarte bine cat este de important pentru un fermier sa isi respecte si sa isi ingrijasca animalele, sursa sa de bogatie.

Deci chiar daca suntem superiori celorlalti romani, noi parlamentarii trebuie sa ne pastram modestia si bunul simt, specifice unei nobilimi adevarate si sa incetam a ne comporta cu aere de superioritate, specifice unor parveniti.

Prin urmare, am fost inteles gresit, nu am vrut sa jignesc prostimea! Am vrut doar sa subliniez rolul fundamental al acestei minunate institutii: Parlamentul.

Daca nu ar fi existat Parlamentul, eu si multi altii ca mine, nu am fi fost unde suntem acum iar pentru toate astea sunt recunoscator pârliților care m-au votat.

Cu toate acestea, sunt lucruri in tara asta care sunt mai importante chiar si decat Parlamentul. De exemplu, eu!”

A declarat Tariceanu, incercand sa repare gafa de acum cateva zile.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde
  5. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.