Primele incidente la vot: Un primar din Oltenia e supărat că de această dată rezultatele scrutinului nu au venit odată cu buletinele de vot!

Panică mare în comuna Troglodeni, județul Olt!

Autoritățile locale sunt derutate de faptul că de această dată au primit doar buletinele de vot, nu și rezultatele alegerilor din comuna lor, așa cum se obișnuiseră până acum.

„Sunt de 20 de ani primar în comuna asta, dar așa lipsă de organizare ca la scrutinul ăsta, nu am văzut în viața mea!

Mai sunt doar câteva ore până la alegeri și noi nu avem încă rezultatele votului din comuna noastră. Cum o să organizăm aceste alegeri, ce o să le spunem oamenilor?

Până acum era totul bine organizat, când primeam buletinele de vot, primeam și rezultatele, atât la sută au votat cu x-ulescu, atât la sută cu cutare și tot așa, dar acum nu știu ce au făcut că ne-au trimis buletinele de vot goale…

Noi ce facem acum, de unde știm câți să votăm cu Dăncilă și câți cu Iohannis? Dacă iasă mai multe sau mai puține voturi decât trebuie?

Noi nu avem mijloacele necesare să numărăm voturile din comuna noastră, nu avem computere specializate, mașini automate de numărat voturi sau alte tehnologii, ne bazam pe cei de la centru care ne spuneau de la început cum s-a votat la noi.

De regulă rezultatele veneau cu o săptămână înainte de alegeri sau cel puțin cu 2-3 zile, dar niciodată nu ni s-a mai întâmplat ca acum să rămânem cu ochii în soare. Niciodată nu a fost atâta incompetență din partea guvernului ca în ziua de azi”, a declarat revoltat Vasile Mită, primarul comunei Troglodeni.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.