Au trecut Legile Justiției: Deținuții cu peste 10 ani vechime pot deveni directori de penitenciar!

Veste bună pentru deținuții cu experiență în carieră!

Guvernul a adoptat recent o ordonanță de urgență menită să ajute la reintegrarea rapidă în societate a infractorilor și, de ce nu, să le ofere acestora o șansă în plus de a se răzbuna pe victimele lor precum și pe cei care i-au băgat după gratii.

Conform noilor legi, experiența deținuților cu vechime poate ajuta statul român să scape de o serie de probleme cum ar fi: protestele neautorizate, imixtiunea sorosiștilor în trebile noastre interne, sau pur și simplul banalul act de justiție care a nenorocit destui politicieni care au furat cinstit toată viața lor.

La rândul lor, foștii deținuți pot alege între o carieră politică sau să rămână în sistem ca directori de penitenciare, în funcție de vechimea pe care o au după gratii.

Bineînțeles că acestea nu sunt singurele noutăți aduse de ordonanța de urgeță, modul în care este dovedită vinovăția cuiva se schimbă radical!

De exemplu, polițistul care prinde un hoț în flagrant riscă până la 6 ani de închisoare pentru nerespectarea dreptului la viață privată iar judecătorii și procurorii vor fi evaluați periodic de o comisie formată din cei reținuți și condamnați de ei.

Astfel, o serie de modificări legislative au menirea de a înfaptui o adevărată revoluție în justiție și de a propulsa România în rândul celor mai bine cotate state mafiote din lume!

Vestea bună e ca acest articol este un pamflet, iar vestea proastă e ca realitatea românească e mai absurdă decât orice pamflet….

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Ion Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.