Iohannis: Decât să îi grațiem mai bine le dăm pedepse cu suspendare!

Propunerea surprinzatoare a presedintelui este de fapt un compromis menit sa ii impace atat pe pesedisti cat si pe membrii societatii civile.

Klaus Iohannis a declart, cu ocazia participarii la sedinta de azi a guvernului, ca toata dezbaterea publica din jurul suspendaregratierii poate fi transata destul de simplu daca exista vointa politica.

Ii inteleg si pe cei care vorbesc de gratiere, ca si pe cei care sunt impotriva ei. Fiecare tabara are propriile ei argumente.

Eu insa va propun altceva. Decat sa ii gratiem, mai bine le dam pedepse cu suspendare. Avem logistica, avem personal calificat, avem suficienti copaci, ne lipseste doar cadrul legal.

Reintroducerea pedepsei cu suspendare, oricat ar fi de controversata, e mult mai morala decat gratierea si in acelasi timp rezolvam si problema supra-aglomerarii penitenciarelor, adusa ca argument de cei care viseaza la golirea puscariilor.

De asemeni, cei care se opun acum gratierii, sunt sigur ca nu vor avea nimic impotriva pedepselor cu suspendare. Astfel rezolvam doua lucruri dintr-o lovitura!

Luati in considerare aceasta propunere si veti vedea ca am dreptate.

Le-a transmis presedintele ministrilor din cabinetul Grindeanu.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
    • Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.