Principalul secret al imbogatirii

Intr-adevar exista un secret pe care cei bogati il folosesc in procesul de acumulare a averii. Este un principiu vechi de cand lumea. Principalul secret al imbogatirii nu este nici nasterea intr-o familie de bani gata, nici norocul chior (asta e strategia celor care joaca la loto) si nici sa incepi cu o suma mare de bani (in realitate poti sa faci bani si fara sa investesti vreo suma initiala).

Principalul secret al imbogatirii este

puterea gandului.

Toate marile averi au pornit de la acest stadiu, de la stadiul de ganduri in mintea cuiva. Nu doar marile averi dar aproape tot ce ne inconjoara a fost la inceput doar in mintea cuiva inainte de a deveni realitate, fie ca vorbim de computerul de la care citim acum, fie ca vorbim despre un bloc cu 10 etaje sau o avere de milioane de dolari. Toate au fost generate de mintea cuiva apoi tot de la stadiul de gand au fost create si mijloacele prin care au fost aduse din lumea imaginarului in lumea reala.

Revenind la cei bogati, la inceput si-au creat averea imaginativ, in gand, apoi au inceput sa o construiasca in realitate. Inainte de a deveni bogati au luat hotararea de a fi bogati.

Apoi au creat planul si strategia prin care vor ajunge bogati, evident aceste mijloace de transport spre taramul bogatiei au luat nastere la inceput tot in mintea lor, deci tot ganduri.

Desigur ca unii au reusit mai repede, altii mai incet, altii pur si simplu au dat-o in bara. Ce anume a facut diferenta? Tot gandurile lor. Gandurile bune genereaza strategii bune, gandurile slabe genereaza strategii pe masura.

Multi cauta idei de afaceri, isi doresc sisteme care sa ii faca bogati, daca se poate peste noapte, dar nu investesc nimic in ei insisi, pierd din vedere ca dincolo de orice idee de afaceri, dincolo de orice investitie, ei sunt cheia propriei reusite. Exista o multime de idei de afaceri bune, o multime de oportunitati de investitii dar gandurile tale sunt capabile sa creeze succes si prosperitate? Te poti imagina asa cum doresti si poti crea parghiile necesare care sa te duca acolo?

Partea buna este ca iti poti perfectiona aceasta arma secreta care este puterea gandurilor, o poti face sa lucreze in favoarea ta (pentru ca la multi propriile ganduri lucreaza in defavoarea lor).

Recapituland, marile averi se nasc intai in minte si tot de acolo pornesc si mijloacele prin care sunt aduse la realitate. Ce mai pretios activ, cea mai buna oportunitate sau idee de afaceri, este mintea ta. Nu o neglija ci cultiv-o si hraneste-o constant pentru ca partea buna este ca ne putem educa pentru a genera ganduri si strategii corecte care sa ne duca acolo unde ne dorim.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.