Studiu: 80% dintre români trăiesc într-un mediu infracțional, restul trăiesc în Anglia, Italia și alte țări civilizate!

Un studiu de specialitate scoate la iveală o statistică îngrijorătoare! Aproximativ 80% dintre români trăiesc într-un mediu infracțional, în timp ce restul de 20% trăiesc în Anglia, Italia, Germania și alte țări civilizate!

Deși la prima vedere situația ar putea părea infofensivă, specialiștii atrag atenția asupra pericolelor ascunse pe care le are acest mediu nociv în care trăiesc cei mai mulți dintre confrații noștri.

Ideea conform căreia infracționalitatea nu te afectează dacă nu ești implicat direct, este desființată astăzi de cei mai renumiți medici psihiatrici care s-au ocupat de comportamentul ciudat al românilor.

Mizeria din școli, stafilococii aurii din spitale sau cei căcănii din Parlament, crimele recidiviștilor, drumurile proaste, autostrăzile care lipsesc, toate acestea își pun amprenta asupra sănătății noastre și ne fac să avem cea mai mare mortalitate din Europa.

Studiul scoate în evidență și un aspect mult mai sinistru: Când au de ales dintre un om cinstit și un infractor notoriu, statistic vorbind, românii îl vor alege în mod invariabil pe infractor.

Comportamentul nu a putut fi explicat suficient de antropologi dar s-au făcut anumite paralele cu unele specii de babuin cu curul roșu unde rolul dominant nu îl are masculul alfa ci acei maimuțoi care sunt capabili să fure fructele culese de restul grupului, mizând pe prostia celorlalte primate.

Concluziile studiului sunt unele sumbre dar noi trebuie să fim optimiști pentru că, nu-i așa, speranța moare ultima dar până la urmă moare și ea!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.