Adrian Severin către foștii colegi din Parlament: Sper să ne vedem curând la un grătar!

Nici nu a ajuns bine la Jilava si deja lui Adrian Severin i s-a facut dor de fostii colegi din Parlament. Astfel politicianul le-a facut o oferta pe care oricat si-ar dori, unii dintre ei chiar nu o pot refuza.

Nu e chiar atat de rau aici, mai ales ca nu sunt primul Adrian celebru care trece pe la Jilava. Sunt inconjurat numai la-gratarde infractori, ceea ce imi aduce aminte de colegii din Parlament.

Apropo, chiar as dori sa profit de aceasta ocazie pentru a-i invita pe toti aici, sa mai intram si noi din cand in cand la cate un gratar, ca intre prieteni.

A strigat Adrian Severin jurnalistilor in scurtul sau drum dintre dubă poarta penitenciarului.

Pana acum singurul care a raspuns invitatiei lui Severin a fost Adrian Nastase care a spus ca intentioneaza sa-l viziteze curand pentru a-i impartasi din experienta sa concentrationala si a-l invata cateva replici de agatat menite sa-i faca sederea mai placuta.

Surse apropiate lui Adrian Severin spun ca acesta a primit vestea arestarii cu resemnare si barbatie, ridicandu-se cu demnitate in genunchi si exclamand: sunt un detinut politic, fac puscare pentru poporul meu, un popor de infractori!

Dupa care i-ar fi sfidat pe judecatori izbucnind in lacrimi.

Aceleasi surse ne-au mai dezvaluit si faptul ca editurile Polirom si Humanitas asteapta cu nerabdare primele lucrari stiintifice ale lui Adrian Severin, pe tema cantitatii de hidrogen din apa.

Salvează

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.