Premieră medicală în România: se deschide primul spital de proști!

In sfarsit o veste buna din lumea medicala, asteptata de sute de mii de suferinzi care constientizeaza ca sunt prosti dar incearca sa se trateze.

Luni va fi inaugurat in Romania, in premiera mondiala, primul spital de prosti din lume. Acesta va functiona in spitalcomplexul de cercetare stiintifica de la Caracal, vizavi de laserul care a topit tancurile rusesti in 1968.

Era mare nevoie de un astfel de centru, intr-o tara in care aceasta maladie face zeci de mii de victime anual.

Din studiile efectuate pana acum am descoperit ca exista mai multe focare de prostie la nivelul intregii tari, astfel ca unii pacienti o mostenesc si o transmit la randul lor ereditar, altii se infecteaza din cauza anturajului, prostia fiind foarte contagioasa iar altii pur si simplu sufera de izbucniri spontane ale prostiei, aparet fara o cauza explicabila.

Multa vreme s-a crezut ca daca vom avea suficiente spitale de psihiatrie vom putea tine aceast flagel sub control, din pacate insa realitatea ne-a dovedit ca nu spitalele de nebuni sunt solutia ci spitalele de prosti.

Pacientii vor beneficia aici de tratamente revolutionare, de la cure de dezintoxicare pentru dependentii de televizor si Facebook, pana la operatii complicate de transplant de creier.

Din pacate insa trebuie sa fim realisti, chiar daca in anumite cazuri prostia poate fi ameliorata, pana acum nu s-a descoperit un medicament eficient impotriva acestei maladii necrutatoare.

A concluzionat medicul Aristotel Popescu, seful spitalului de prosti.

Caracalenii nu sunt insa foarte optimisti in legatura cu spitalul nou infiintat in urbea lor.

Nu mai cred nimic doamna, toti ne promit inainte de alegeri ca ne ajuta, ca ne rezolva si dupa aia uita. Vin ai nostri, pleaca ai nostri, noi ramanem cum eram si inainte.

Ne-a declarat posomorat un cetatean care a tinut sa isi pastreze anonimatul.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Alecu Toma Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.