România va renunța la construirea de autostrăzi din cauză că în 50 de ani nu va mai exista petrol!

Romania inchide cu brio capitolul constructiei de autostrazi, pe motiv ca acestea vor fi gata tocmai atunci cand nu vor mai exista benzina si motorina si vor fi deci inutile.

Noul ministru al transporturilor, Felix Stroe, a ajuns la aceasta concluzie in timp ce se plimba cu trenul prin Hunedoara si a avut o revelatie privind viitorul transporturilor in Romania si in lume:

Am ajuns la concluzia ca in Romania autostrazile sunt o himera, un soi de miraj care cand sa pui mana pe el si sa urli „Este!”, tocmai atunci dispare si te lasa cu un gust amar.

Din datele pe care le avem, aceste asa-zise autostrazi romanesti ar fi gata peste 50 de ani, adica tocmai atunci cand toata lumea spune ca rezervele mondiale de petrol se vor epuiza iar transporturile cu autoturismul vor disparea. Prin urmare ce rost are sa ne mai batem capul cu niste autostrazi pe care nu le vom putea folosi?

Am incercat in zadar sa ajungem din urma sec. XXI, eu zic sa renuntam la aceasta incercare sortita esecului si sa ne concentram pe transportul viitorului, unde, daca furam startul de acum, avem sanse sa fim in fruntea plutonului!

Pe scurt, sa nu ne mai concentram asupra automobilului si sa ne orientam spre trenurile supersonice, teleportare si zboruri cu satelitul, domenii la care Romania ar putea fi in frunte daca ar fi avut sansa Japoniei.

A declarat blazat ministrul transporturilor, contrazis fățiș de Petre Daea care propune transformarea autostrazilor în poteci pietruite, ideale pentru transhumanță.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Teofil Marita Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.