Ministrul economiei: Vestea bună e că se vede luminița, din păcate e luminița de la fundul sacului!

Una calda, una rece de la ministerul economiei. Conforum datelor oficiale economie duduie, pârâie si pocneste din toate incheieturile. Specialistii sustin ca mai are putin si se fărâmă!

De cu totul alta parere este insa ministrul economiei, domnul Ionut Misa:

Nu e cazul sa ne panicam, nu am fi nici pe departe prima tara care intra in faliment, sau daca doriti, in incapacitate de plata. Argentina, Congo, Afganistanul si alte tari dezvoltate, au trecut la un momentdat prin situatii similare.

Uneori se mai intampla si lucruri neprevazute. Cine se putea astepta ca daca maresti pensii, salarii si alte cheltuieli, exista riscul sa nu mai ai bani pentru toate?

Sau cine se putea astepta ca o economie care azi merge in sus, maine sa mearga in jos? Cu soarta in viata nu te poti juca, vorba cantecului.

Acum sa vedem de unde mai taiem, de unde mai stoarcem ceva, in fine, obisnuitele ajustari bugetare care fie ne vor scoate din rahat, fie ne vor afunda si mai tare. Vom trai si vom vedea!

In toate aceste stiri negative este insa si una pozitiva care ne da speranta. Vestea buna este ca incepe sa se vada luminita pe care o asteptam cu totii din anii `90. Din pacate insa nu e vorba de luminita de la capatul tunelului ci de luminita de la fundul sacului care pare sa fie rupt.

A declarat optimist ministrul.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.