Liviu Pop: E foarte grav ce au făcut elevii. De la un joc similar a trebuit să mă operez la genunche!

Desi s-a declarat multumit ca niciun baiat care apare in acele imagini nu avea parul lung, Liviu Pop a tinut traga un semnal de alarma in legatura ce acel eveniment.

Ministrul educatiei a avut azi o prima reactie, dupa scandalul cu elevii unui liceu de la Cluj care mimau un act sexual la balul bobocilor:

Chiar daca in ziua de azi copiii se maturizeaza mai repede si tind sa imite ceea ce vad la televizor, totusi nu mi se pare potrivit ca niste elevi de liceu sa mimeze un act politic si sa se joace de-a puterea si opozitia, asta ca sa fiu elegant in exprimare si sa nu folosesc niste termeni mai duri.

Da, si noi ne mai distram si noi mai organizam astfel de provocari la nivel de partid si de minister, dar cel putin noi avem o varsta, tocmai pentru ca aceste sporturi extreme au un anumit grad de dificultate si de risc.

E de notorietate faptul ca in urma ce ceva timp a trebuit sa ma operez la genunche, dar putini stiu ca problema cu genunchele mi se trage de la un joc similar organizat la o petrecere unde au participat mai multi colegi de partid.

Apreciez totusi ca niciun baiat, dintre cei care apar in acele imagini, nu avea parul lung, ca pletosul ala exmatriculat saptamana tecuta.

A declarat Liviu Pop, vizibil emotionat.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.