Gigantul japonez Yakuza e interesat să investească în România!

Investitorii japonezi se arata interesati de Romania! Corporatia nipona Yakuza a avut deja primele contacte la nivel inalt cu guvernul Romaniei si sunt asteptate negocieri oficiale in aceasta primavara.

Cu o cifra anuala de afaceri estimata la cateva miliarde de dolari si cu peste 100 000 de angajati, corporatia Yakuza, desi aproape necunoscuta Yakuzain Romania, este un jucator important pe piata japoneza.

Nu este prima data cand Yakuza incearca sa intre pe piata romaneasca. O tentative similara a mai avut loc si in 2003 cand s-au derulat primele negocieri neoficiale cu guvernul Nastase. Discutiile au fost abandonate insa din cauza unor divergente legate de birocratie.

In Romania grupul Yakuza este interesat in special de piata creditelor ilegale, de targurile auto, asigurari si recuperari de create, comertul cu tigari de contrabanda, piata carnii vii si alte sectoare mai putin importante.

Prima investitie este posibil sa fie facuta in Bucuresti dar si in Constanta, Timisoara, Craiova sau Valcea. Practic in orice punct din tara in care exista suficient potential infractional.

Desi guvernul considera ca orice investitor este bine-venit, exista si voci critice care spun ca japonezii de la Yakuza ar putea face concurenta neloaiala jucatorilor autohtoni de pe aceste piete.

Nu e deloc bine ca li se va permite deschiderea unor filiale aici. Vor distruge total producatorii autohtoni. Veniturile noastre vor scadea, va fi tot mai greu sa munci si unii dintre noi vor fi nevoiti sa ia calea strainatatii sau chiar sa se lase de meserie. A declarant Nutu Camatru, liderul patronatelor din industria neagra din Romania.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde
  5. Anonim Răspunde
    • Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.