Soluție ingenioasă a guvernului în cazul sclavilor din Argeș: Vom propune legalizarea sclaviei!

Iata ca guvernul nu ramane indiferent in cazul sclavilor din Arges care a oripilat o tara intreaga, si vine cu o solutie pe cat de ingenioasa pe atat de eficienta: legalizarea sclaviei.

Noua initiativa legislativa care doreste sa reorganizeze piata muncii din Romania este propusa dezbaterii publice, fiecare tabara putand veni cu argumente pro si contra.

Guvernul doreste de asemenea sa reglementeze si targurile de sclavi care se vor putea desfasura in locuri special sclaviamenajate de autoritati, nu ca acum pe margina strazilor, prin ganguri intunecoase sau in case conspirative.

Scoaterea la lumina si impozitarea proprietarilor de sclavi va aduce mai multi bani la buget si va crea noi locuri de munca pentru mii de romani care oricum lucreaza si acum pe posturi de sclavi si in prezent doar ca o fac la negru sau mascheaza sclavia prin tertipuri aflate la marginea legalitatii.

Ganditi-va doar la faptul ca homosexualitatea a fost legalizata desi nu are o traditie solida pe aceste meleaguri, in schimb sclavia e bine ancorta in traditiile si istoria noastra.

Fenomenul e vechi de cand lumea, nu trebuie sa ne ascundem dupa deget din falsa pudoare asa cum am facut pana acum cu prostitutia. Nu ajuta nimanui! Legalizarea sclaviei ne-ar aduce in schimb o multime de beneficii.

Odata legalizat acest fenomen, Romania va putea pasi cu fruntea sus in randul tarilor civilizate din lumea a 3 a, precum China, India sau Etiopia, unde milioane de sclavi contribuie la cresterea PIB-ului tarilor respective.

Ganditi-va numai la cate companii straine vor veni aici atrase de mana de lucru ieftina.

A declarat entuziasmata Anca Dragu, revenita la Ministerul Finantelor dupa demisia de onoare la lui Nutu Camataru.

Desi nu exista nicio declaratie oficiala in acest sens, anumiti analisti vehiculeaza ideea ca propunerea guvernului se bucura de sustinere in teritoriu, in special din partea baronilor locali care deja au intinse plantatii pe care le lucreaza cu sclavi si asta nu de ieri de azi ci de vreo 26 de ani.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.