Olguța Vasilescu: PSD-ul este partidul celor săraci, ca dovadă că am crescut numărul lor!

Olguta Vasilescu se afla din nou in centrul atentiei cu o declaratie controversata!

Aceasta a afirmat intr-o conferinta de presa ca PSD-ul este singurul partid cu adevarat interesat de soarta celor Olgutasaraci, fapt ce reiese din statisticile care arata ca numarul lor a crescut mereu in guvernarile PSD.

Saracii si persoanele lipsite de educatie, reprezinta o prioritate pentru programul nostru de guvernare iar lucrul acesta se vede cel mai bine din statistici.

Daca o sa va uitati pe situatia ultimilor 28 de ani, o sa observati ca numarul lor creste cu precadere in perioadele de guvernare ale PSD si are tendinte de scadere atunci cand sunt ceilalti la putere.

Cifrele vorbesc asadar de la sine!

PSD-ul este partidul celor saraci, ca dovada ca am crescut numarul lor si sper ca ei sa devina majoritari la sfarsitul mandatului meu.

Daca ne uitam si in tarile din jur sau chiar la cele occidentale, vedem ca doar partidele de stanga, cum este PSD-ul, sunt preocupate de numarul saracilor, in timp ce in guvernarile de dreapta, numarul acestora scade mult pana aproape de disparitia totala, asa cum e cazul Germaniei, condusa fara mila de capitalista Merkel.

Nu putem permite aceasta bataie de joc in Romania!

A declarat ministra muncii.

Olguta a fost contrazisa insa de Raluca Turcan, presedinta interimara a PNL declarand ca numarul saracilor a fost cel putin la fel de mare si in timpul guvernarilor PNL-PDL si ca nu e normal ca PSD-ul sa isi asume singur acest succes.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.