Sony Ericsson XPERIA X10

Sony Ericsson XPERIA X10 a fost prezentat inca din noiembrie 2009, insa abia acum poate fi gasit oficial in magazine. Initial, ce de la Sony Ericsson au anuntat ca XPERIA X10 va intra pe piata inca din luna februarie.

Vestea proasta in ce priveste Sony Ericsson XPERIA X10, este pretul: Sony Ericsson XPERIA X10 va costa aproximativ 770 de dolari! Este mult, indiferent de cate optiuni ar avea un astfel de telefon, pana la urma, este totusi … un telefon.

Sony Ericsson XPERIA X10 este primul telefon cu sistem de operare Android, al producatorului japonezo-suedez. Are un display touchscreen de 4 inch (chiar mare), camera foto/video de 8.1MP cu blit integrad LED. Acest telefon beneficiaza si de tehnologia wireless Wi-Fi 802.11 b/g, DLNA, bluetooth v2.1 cu A2DP si GPRS Class 10. Remarc o autonomie destul de buna pentru un smartphone – convorbire – 3G pana la 8 ore, 2G pana la 10 ore, iar in asteptare – 3G pana la 415 ore, 2G pana la 425 ore. In ciuda dimensiunilor – 13 x 119 x 63 mm, cantareste doar 135 g.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.