Last Person Standing Battle Royale – Categoria de jocuri care a cucerit lumea

Last Person Standing Battle RoyaleIndustria gaming este intr-o continua dezvoltare, an de an existand cresteri impresionante in cifra de afaceri si in numarul de oameni care aleg sa isi petreaca timpul in fata unui monitor. Media de varsta a celor care se joaca a crescut substantial, ajungand la peste 33 de ani, jocurile au ajuns sa fie extrem de complexe iar jucatorii au inceput sa castige bani din ceea ce fac.

In toata aceasta explozie, jocurile de tip Last Person Standing, precum Apex Legends, Fortnite sau PUBG reusesc sa ia fata multor altor titluri populare. Aceste 3 titluri atrag zeci de milioane de oameni interesanti de luptele din care exista un singur supravietuitor.

Care sunt motivele pentru care sunt atat de populare aceste jocuri?

Motivele sunt numeroase, incepand de la faptul ca ridica spiritul competitiei la un nivel nemaiintalnit pana acum si terminand cu detaliile foarte bine realizate, care tin jucatorul lipit de ecran ore intregi.

Desi Apex Legends a reusit sa devina vedeta momentului, PUBG este jocul care a atras popularitatea catre jocurile de tip Battle Royale.

Lansat in 2017, jocul a creat o adevarata nebunie, ajungand sa aiba chiar si 1.7 milioane de oameni pe platforma, in acelasi timp. Cautari precum wallhack, aimbot & ESP au ajuns sa fie pe primele locuri in Google in tari precum America si China, iar jocul a evoluat continuu.

Cu toate astea, Fortnite sau Apex Legends au castigat teren in ultimul an, depasind PUBG.

Care sunt motivele pentru care Apex Legends creste?

Este un joc ceva mai complex, care ii lasa pe jucatori sa isi aleaga personajele, ofera foarte multe legends hacks si promoveaza lupta in echipa. Spre deosebire de PUBG unde fiecare lupta pentru el, in Apex Legends lupta se da in echipe de cate 3.

Cum arata viitorul in industria jocurilor de acest fel?

Conform celor de la battlelog.co exista loc pentru un numar mult mai mare de jocuri de tip Royale Battle. Astazi, cele 3 jocuri domina piata, insa se pot schimba lucrurile foarte rapid, mai ales ca marii producatori de jocuri pot sa analizeze si sa descopere anumite lipsuri pe care cele 3 mari titluri le au.

Specialistii in gaming cred ca exista inca potential de atragere a noi jucatori peste tot prin lume.

Viitorul nu aduce doar ideea de jocuri noi, ci si console noi. Dat fiind succesul Royal Battle, producatorii de console incearca sa gaseasca solutii pentru a-si personaliza produsele. Astfel, in 2020 se asteapta o noua generatie, precum Playstation 5 iar noile generatie se pare ca vor sta mult mai putin pe piata decat au facut-o cele vechi.

Avem, asadar, o categorie noua de jocuri intr-o continua crestere, o industrie care atrage din ce in ce mai multi oameni atat din punct de vedere al consumatorilor, cat si din punct de vedere al producatorilor si foarte multi bani. Cu siguranta, viitorul gamingului suna cat se poate de bine.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.