Pentru că stau mai mulți într-un pat, șobolanii dintr-un spital județean, au făcut păduchi!

Situatia revoltatoare dintr-un spital judetean din Romania, a atras o serie de proteste din partea mai multor asociatii de protectie a animalelor!

Acestea acuza conducerea spitalului de tratamentul degradant si inuman la care sunt supusi sobolanii care isi fac spitalveacul pe coridoarele institutiei.

Noi am aflat de aceasta situatie din filmarile unui pacient care a pus pe Youtube un filmulet despre mizeria din acest spital.

La un momentdat, apar pe filmulet 4-5 sobolani inghesuiti intr-un singur pat iar pe doi dintre ei se vede clar cum misuna paduchii.

Asa ceva este de-a dreptul revoltator!

Conform Conventiei Internationale pentru Drepturile Sobolanilor cu 4 Picioare, animalele nu pot fi tinute mai mult de 2 intr-un pat, tocmai din cauza ca pot aparea probleme de igiena, dar si stres aparut din cauza lipsei de intimitate, aceste animale avand nevoie de un spatiu de aprox. 1/2m patrat pentru fiecare exemplar, pentru a fi cu adevarat fericite.

Situatia e cu atat mai grava cu cat vorbim despre un spital, adica despre o institutie in care toata lumea stie ca e plina de sobolani iar conducerea ar fi trebuit sa stie care sunt conditiile optime de ingrijire a acestor animale.

A declarat domnul Veronel Pingulescu, presedintele asociatiei Patru Gheruțe.

Managerul spitalului nu a dorit sa comenteze acuzatiile care i se aduc dar ne-a transmis ca va efectua cercetarile necesare si va lua masurile ce se impun pentru remedierea situatiei.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.