Tăriceanu: după engleza mea, Trump a cerut legea grațierii și demiterea lui Koveși!

Calin Popescu Tariceanu acuza televiziunile de manipulare si vine cu o teorie care rastoarna tot ce stiam pana acum despre conferinta comuna a lui Donald Trump cu Klaus Iohannis.

tariceanuPotrivit liderului ALDE, presedintele american nu ar fi condamnat coruptia din Romania si nici nu l-ar fi felicitat pe Iohannis pentru pozitia avuta in timpul protestelor legate de ordonanta 13. Ba chiar dimpotriva!

„Aud pe toate posturile comentarii halucinante despre discursul presedintelui american, Donald Trump. Vreau sa va spun ca am urmarit conferinta de presa in direct si am auzit cu urechile mele o cu totul alta versiune decat cea pe care o gasesc acum uluit in presa.

In discursul original, dupa engleza mea, Donald Trump nu a spus ca sprijina Romania in lupta anti-coruptie, ci ca sprijina Parlamentul Romaniei in lupta impotriva anticoruptiei, ceea ce e cu totul altceva!

Iar Iohannis nu a fost laudat sau felicitat asa cum se spune aici in Romania, ci a fost urecheat si avertizat sa nu se mai bage peste Guvern si Parlament.

De asemeni i s-a transmis foarte clar presedintelui nostru, sa o schimbe de urgenta pe Kovesi si sa o inlocuiasca ori cu Serban Nicolae, ori cu Eugen Nicolicea.

Cel putin eu unul asta am auzit!”

A declarat indignat presedintele Senatului

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Alexandru Moleanu Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde
  5. Anonim Răspunde
  6. Anonim Răspunde
    • Alexandru Moleanu Răspunde
  7. Anonim Răspunde
  8. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.