Statistică îngrijorătoare: unul din trei politicieni e la fel de corupt ca ceilalți doi!

Un studiu realizat recent de cercetatorii Institutului National de Statistica, scoate la iveala un adevar tulburator, care din pacate nu a fost dat publicitatii.

1 din 3Acelasi studiu insa, a evidentiat inca o data si numarul mare de politicieni romani care sunt in continuare dependenti de coruptie, in ciuda imaginilor si textelor de avertizare de genul „coruptia ucide”, de pe pachetele cu mita.

„Am efectuat acest studiu pe un esantion reprezentativ, cu politicieni din toate partidele. Rezultatele nu lasa loc de interpretari! Din 3 politicieni luati la intamplare, cel putin unul dintre ei, este la fel de corupt ca ceilalti doi iar din acestia, unul e mai corupt decat celalalt.

Vorbim practic de o dependenta a politicienilor romani de coruptie, din pacate de la varste tot mai fragede, fenomen care ar trebui sa ne puna serios pe ganduri.

Bineinteles ca majoritatea nu recunosc aceasta dependenta sau afirma ca sunt consumatori ocazionali de mita, in realitate insa, toata cariera lor e compusa dintr-un lung sir de dare sau luare de mita.

Unii dintre ei nu isi pot imagina viata fara coruptie, dacar ar fi inchisi undeva izolati, ar intra in sevraj si ar fi in stare sa isi dea mita intre ei pana la moarte.

Abia de la 4 politicieni in sus, mai gasesti cate unul pe ici, pe colo, care sa nu fie corupt.”

A declarat dezamagit Mironel Peneleanu, cel care a coordonat acest studiu.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.