În semn de respect pentru Simona Halep, parlamentarii și-au dublat salariile!

Gest emotionant petrecut azi in Parlamentul Romaniei! Pentru a dovedi ca Romania stie sa isi respecte valorile si sprijina performanta sportiva, parlamentarii au adoptat o lege menita sa le dubleze practic salariile!

De asemeni nu au fost uitati nici tricolorii care, dupa infrangerea cu Polonia, trebuie incurajati si motivati cu un spor de stres incasat de reprezentantii lor din Parlament.

„A fost un weekend greu pentru sportul romanesc, aceste infrangeri trebuiau compensate cumva. Nu putem sa nu fim alaturi de Simona sau de echipa nationala de fotbal!

Ne-am gandit sa construim noi stadioane dar ar fi fost un efort bugetar prea mare, ne-am gandit sa acordam mai multi bani Sportului, dar la fel, nu exista resursa bugetara.

Singurele majorari pentru care exista bani, sunt majorarile pentru bugetul Parlamentului. Colegii nostri au convocat de urgenta o comisie interna care a ajuns la concluzia ca exista suficienti bani pentru o dublare a salariilor tuturor parlamentarilor, incepand cu 1 iulie.

Am pus aprobarea acestei legi pe ordinea de zi si am votat-o in unanimitate, in regim de urgenta! Cu alte cuvinte, toti deputatii si senatorii vor primi de acum inainte salarii duble!

Macar atat putem face si noi pentru sportul romanesc”, a declarat multumit Serban Nicolae, cunoscutul activist pentru drepturile parlamentarilor.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.