Grindeanu: Programul PSD prevede creșteri salariale dar nu scrie și când, noi facem doar ce scrie acolo!

Desi o parte dintre analistii politici considera ca si tacarea e un raspuns, premierul Grindeanu a tinut totusi sa vina cu nelamuriri pentru cei care il acuza ca nu respecta programul de guvernare.

grindeanu-dragneaDupa ce initial nu a stiut ce sa raspunda la intrebarea unei jurnaliste, dupa ce s-a consultat cu Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu a tinut o scurta conferinta de presa pe aceasta tema:

„Sunt unii care nu inteleg sau se fac ca nu inteleg programul de guvernare al PSD, cand in realitate acesta e foarte simplu!

Celor care au dubii le recomand sa il citeasca atent de la cap la coada. Da, e adevarat, acolo se vorbeste de cresteri fabuloase de salarii, cresteri pe care chipurile, noi ar trebui sa le aplicam. Dar nu o sa gasiti nicaieri in programul respectiv si un termen limita pana la care acestea sa intre in vigore.

Asa cum v-a explicat si doamna ministru Olguta Vasilescu, noi nu putem aplica decat ceea ce scrie in program! Da, majoram salariile, dar nu suntem legati de o data fixa.

Le putem majora maine, le putem majora la anul sau la sfântul Aşteaptă, oricare din aceste date este conforma cu programul de guvernare.

Stiti bine ca aceste cresteri erau strans legate de Ordonanta 13 care a picat. Eu nu spun acum ca nu mai crestem salariile pentru ca a picat Ordonanta, las faptele sa vorbeasca de la sine.

Dar ce credeati, ca s-a intalnit hoțul cu prostul?”

A explicat premierul.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.