Sondaj surprinzător! Unul din 3 votanți PSD e la fel de prost ca ceilalți 2!

Vești bune pentru liderii PSD! Un sondaj recent confirmă ceea ce mulți gândeau dar nu aveau tăria să recunoască!

O renumită companie israeliană de sondaje și consultanță politică, a dat publicității rezultatul unui studiu sociologic efectuat de curând în România!

Conform consultanților israelieni, susținătorii PSD sunt un grup omogen, bine sudat, extrem de unit, puternic, pupincurist, incult și imbecil.

În cadrul studiului sociologic s-a realizat și un sondaj de opinie care a scos în evidență faptul că 1 din 3 susținători PSD, e la fel de prost ca ceilalți 2, dar sensibil mai prost decât candidații pe care îi votează.

Aproape 80% dintre cei intervievați nu au știut care e pluralul cuvântului tricou și sunt convinși că pătratul are forma unui cerc, în timp ce 20% au răspuns cu „nu știu, că nu sunt de aici”.

Studiul a mai arătat și faptul că între votanții PSD apar uneori mici tensiuni, unii preferând mai mult făina și Antena 3 în detrimentul uleiului și RTV, pe când alții dimpotriva!

În ceea ce privește intenția de vot a susținătorilor PSD, Gabi Firea a depășit pragul psihologic de 50%, însă Dragnea conduce în continuare cu 60%.

Studiul a fost realizat în 20 de județe, pe un eșantion de 4 000 de troglodiți și are o marjă de eroare negativă.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.