Traian Băsescu: Unii primesc 6 ani pentru o mită iar alții vând bere fără alcool și stau bine-mersi!

Dezamagit de faptul ca societatea civila nu intelege de ce trebuie gratiati coruptii, fostul Traian Basescu se arata indignat de modul in care merg lucrurile in tara asta….

basescu dezamagitNemultumirea fostului presedinte a atins cote maxime odata cu esecul ultimei incercari disperate de a opri justitia, inainte ca aceasta sa il opreasca pe el:

„Ok, au luat si ei o mita ca tot omul, pentru asta trebuie sa le distrugem viata? Cine nu a luat o mita in perioada cand era si el tanar ministru, parlamentar sau primar, hai sa fim seriosi acuma!

Eu cred ca romanii sunt putin ipocriti, adica unii primesc 6 ani pentru o mita, iar altii vand bere fara alcool si stau bine-mersi! Pe ultimii de ce nu ii intreaba nimeni de sanatate si nu ii vedem in catuse pe la DNA?

Pai aveti idee de cate ori am luat teapa la supermarket pe tema asta? Ca sa nu mai vorbesc de crâșmarii care toarna apa in vin….

Iata marile probleme ale Romaniei de care nimeni nu vrea sa vorbesca!

Romanii trebuie sa afle despre mafia din spatele bauturilor contrafacute iar justitia trebuie sa isi faca treaba si sa ii ancheteze pe cei care ne pun sanatatea in pericol vanzand bauturi cu o concentratie de alcool mai mica decat scrie pe eticheta!

Asta e adevarata coruptie care ucide si nu faptul ca a luat unul sau altul o spaga de un milion de euro.”

A declarat fostul presedinte, abia stapanindu-si lacrimile.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Enache Alexandra Răspunde
    • Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.