Tudorel: Despăgubirea deținuților nu va afecta bugetul! Banii vor fi plătiți din buzunarul victimelor!

Ministrul justitiei PSD, domnul Tudorel Toader, vine cu precizari menite sa linisteasca opinia publica revoltata de proiectul despagubirii detinutilor.

Intr-o interventie televizata aceasta a tinut sa precizeze ca sumele de bani care se vor aloca hotilor si criminalilor, nu vor reprezenta o povara pentru bugetul ministrilor sau al baronilor locali, deoarece banii vor fi platiti din buzunarul victimelor sau, dupa caz, al urmasilor acestora:

„Ma simt nevoit sa fac cateva precizari pentru ca vad foarte multa lume panicata pe acest subiect. Eu am spus ca detinutii vor fi despagubiti dar nu am spus ca acesti bani vor fi din bugetul nostru.

Impreuna cu consilierii mei din minister, am identificat si sursele de unde vor proveni acesti bani, ei bine, ei vor fi platiti din buzunarul victimelor!

Avem milioane de victime in tara asta si doar cateva mii de puscariasi, deci exista aceasta posibilitate ca puscariasii sa fie intretinuti de victime, nu doar pe perioada in care isi ispasesc pedeapsa ci si inca multi ani buni dupa aceea!

Este solutia cea mai la indemana, cea mai simpla si nu in ultima masura, cea mai morala, prin care detinutii pot fi despagubiti pentru faptul ca au fost condamnati la inchisoare.

Sa vedem de acum cine mai are curajul sa ceara puscarie pentru corupti!”, a explicat Tudorel Toader.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.