Pentru a stopa migrația creierelor România va contrui un zid la granița de vest!

Propunere radicala venita din partea guvernului! Pentru a stopa fenomenul migratiei specialistilor catre Occident, România ar putea construi un zid la granita cu Ungaria.

Cea care a venit initial cu aceasta idee a fost Ecaterina Andronescu, o fina cunoscatoare a problemelor din Schengen doar cu buletinulinvatamantul romanesc.

„Am avut o discutie pe aceasta tema cu mai multi membri ai Academiei Romane dar si cum Marian Vanghelie, cel care mi-a garantat ca un zid la granita de vest ar rezolva definitiv acesta problema de importanta nationala.”

A declarat doamna Cati.

In schimb alti membri marcanti ai partidului de guvernamant sunt sceptici cu privire la eficienta unui zid la granita de vest.

Nu sunt de acord cu aceasta propunere pentru ca este incompleta. Fireste, ideea de zid la granita e o idee excelenta care se aplica peste tot in lume, dar degeaba faci un zid doar la una dintre granite daca nu faci la toate!

Si la Rahova si la Jilava si la orice puscarie din lumea asta, zidul este de jur-imprejur, nu doar la una din laturi. La fel trebuie procedat si aici: ziduri, sarma ghimpata si intarita paza in foisoare.

A obiectat Adi Nastase.

In fine, Gabriela Firea a inaintat si ea o propunere in care se vorbeste de inchiderea universitatilor ca masura sigura de stopare a fenomenului migratiei creierelor.

Momentan proiectul se afla in dezbatere publica. Pana maine seara la ora 22:00 oricine poate veni cu sugestii si amendamente, dupa care, la ora 00:00, i se va da o forma definitiva si va intra in vigoare prin ordonanta de urgenta.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.