Usa blocata? Iata ce trebuie facut si ce nu trebuie facut!

reparatii usiUsile moderne dispun de sisteme extrem de performante de siguranta, lucru cat se poate de bun pentru cei care isi doresc o casa sigura. Totul se transforma in momentul in care o astfel de usa se blocheaza. Utilizarea neglijenta, vechimea sau diversi alti factori externi pot bloca o astfel de usa, iar misiunea de deblocare devine una foarte dificila.

Din fericire, exista solutii de deblocari usi, cum ar fi expertii de la robadel-servicii.ro, specializati in deschiderea oricarui tip de usa fara a provoca pagube. Acestia ofera o serie de sfaturi utile pentru cei aflati in situatia de a nu putea intra in casa.

Ce nu trebuie facut atunci cand o usa este blocata?

  • Nu trebuie lovita. Majoritatea oamenilor incep sa loveasca usa in incercarea de a o forta sa se deschida. Din pacate, solutia este una foarte proasta, chiar si atunci cand usa pare destul de fragila. Loviturile pot duce la pagube destul de mari care fac repararea usilor mult mai dificila si mai costisitoare.
  • Nu trebuie incercate tot felul de solutii tehnice gasite pe internet. Oricine are o trusa de scule, iar daca aceasta nu este in casa care este deja inaccesibila, are tendinta de a le folosi pentru deblocare. De multe ori insa, daca nu se cunosc sistemele de inchidere a usilor se pot genera mai multe probleme decat rezultate. Cel mai indicat este sa se apeleze la o firma de deblocari usi, care poate sa rezolve problema in cel mai scurt timp posibil.
  • Nu te baza pe lacatusi liber profesionisti. Este posibil ca acestia sa deblocheze usa si chiar sa se priceapa la reparatii usi. Totusi, atunci cand se inlocuieste un butuc, trebuie sa ofere garantia ca acesta nu are dubluri de chei si ca inlocuirea este una care rezista. Firmele specializate pot oferi garantie pentru lucrari s siguranta.
  • Nu trebuie incercate solutii de tip spider-man. Incercarea de a intra pe geam in locul usii nu este niciodata una buna, nici macar in cazul in care apartamentul este la parter. Pot aparea accidentari si pot aparea si pagube ale geamurilor.

Ce trebuie facut atunci cand se blocheaza o usa?

Primul lucru ce trebuie facut este contactarea unui lacatus profesionist. Sunt de preferat cei aflati in apropierea casei, care pot ajunge cat se poate de repede la destinatie. Nu trebuie sa se genereze o situatie disparata. Totul este sub control atata vreme cat se gasesc profesionistii in deblocari si reparatii usi. Este bine sa se caute solutii cat mai eficiente pentru deblocare, deoarece in felul acesta se creaza pagube cat mai mici si nu va fi nevoie de reparatii foarte costisitoare.

Este adevarat ca o problema legata de blocarea usilor nu apare zilnic, insa un numar de telefon de la o firma de deblocari trebuie sa fie mereu in telefon, pentru situatiile in care toate astrele se aliniaza si nici macar internetul nu functioneaza asa cum trebuie sa o faca.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.