Saci de vidat haine – ghid de folosire pas cu pas
Stocarea de haine la domiciliu poate fi o sarcina complicata daca nu avem mult spatiu la dispozitie. Va aratam cum sa organizati lucrurile in saci de vidat haine, pentru a face acest proces mai usor. Economisiti spatiu si va depozitati lucrurile in cel mai simplu si cel mai rapid mod.
Acest tip de saci de vidat haine – sacidevidat.ro – poate fi gasit in magazinele de bricolaj si online si este ideal pentru organizarea dulapurilor casei dumneavoastra pe saci de vidat – sacidevidat.ro
Saci de vidat haine – cum se utilizeaza pas cu pas
Utilizarea sacilor de depozitare nu este atat de complicata. Cu toate acestea, este important sa urmati pasii necesari pentru a evita orice problema sau potentiala defectiune care ar putea compromite fiabilitatea sigiliului in timp.
Nota: Un lucru important de care trebuie sa tineti cont este sa spalati toate hainele pe care urmeaza sa le depozitati. Acesta este un factor-cheie, astfel incat fibrele sa nu se deterioreze si sa nu se produca decolorari prin actiunea deodorantelor sau a parfumurilor. De preferat este sa spalati imbracamintea fara detergent, astfel veti fi siguri ca veti pastra perfecta starea articolelor de imbracaminte preferate.
De preferat este sa separati hainele dupa tipul de imbracaminte si culori, pentru a evita, de exemplu, ca blugii sa pateze cea mai buna bluza alba pe care o aveti, de exemplu. In general, atunci cand faceti schimbarea hainelor din dulap, pastrati cele mai voluminoase articole, cum ar fi hainele sau lenjeria de pat, in saci de vidat parfumati, pe care ii puteti gasi in orice supermarket.
Acesta este un ghid scurt si simplu privind utilizarea sacilor de vidat.
Pasul 1: Inspectarea initiala
Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa scoateti sacii din ambalaj si sa ii examinati indeaproape. In special, trebuie sa stiti daca vreunul dintre saci are o gaura undeva. Acest este unul foarte important, desi o multime de oameni trec cu vederea o inspectie corespunzatoare, provocand frustrare considerabila atunci cand petrec ore de ambalare, realizand ca o mica gaura impiedica aspiratorul si sigiliul sa isi faca treaba.
Pasul 2: Deschiderea sacului
Cheia in acest caz este de a deschide sacul incet. Inchizatorile si sigiliile acestor saci de depozitare sunt fragile si daca bruscati prea tare, s-ar putea sa ramaneti cu un sac nefolositor. Pentru a evita acest lucru, fiti atenti atunci cand il deschideti.
Pasul 3: Umpleti sacul
Majoritatea acestor saci de vidat haine au un indicator tiparit care va permite sa stiti cat de multe lucruri puteti pune. Este foarte recomandat sa nu treceti aceste limite, deoarece acest lucru ar putea pune in pericol integritatea sacului (cu alte cuvinte, s-ar putea rupe atunci cand incercati sa sigilati, sau in timp). Daca utilizati saci de vidat haine de dimensiuni mari, aceste limite nu ar trebui sa fie o problema. De asemenea, cand asezati hainele, asigurati-va ca le pliati mai intai. In acest fel, vor ocupa cel mai mic spatiu.
Pasul 4: Etansati sacului
Din nou, cand sigilati sacul, utilizati cu fermitate fermoarul. In acest moment veti sti daca ati umplut sacul prea mult. In acest caz, eliminati unele articole din sac si incercati din nou. Ar trebui sa fie inchis cu usurinta si fara nici o problema (amintiti-va ca veti folosi aspiratorul, astfel incat totul trebuie sa fie comprimat si ajustat).
Pasul 5: Folosirea aspiratorului pentru a indeparta aerul
Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa gasiti supapa sacului si sa o deschideti. Exista diferite supape cu diferite modele, dar deschiderea lor ar trebui sa fie destul de simpla. Apoi, este timpul sa conectati aspiratorul la sac si sa extrageti tot aerul. Daca aveti un aspirator normal, tubul trebuie sa se potriveasca relativ confortabil cu supapa, fara a utiliza accesorii.
Dupa ce ati facut acest lucru, porniti aspiratorul si incepeti sa eliminati aerul. Ca regula generala, ar trebui sa lasati furtunul asipratorului timp de aproximativ doua minute, in functie de cantitatea si tipul lucrurilor pe care vrem sa le depozitam.
Pasul 6: Inlaturarea furtunului aspiratorului si inchiderea supapei
Odata ce ati scos tot aerul din sac, trebuie doar sa scoateti tubul aspiratorului din supapa. Deoarece acestea sunt supape care functioneaza numai intr-o directie, aveti grija sa nu introduceti aer in sac atunci cand scoateti tubul. Inchideti supapa si verificati eventualele scurgeri de aer. Daca totul pare in regula, sacul este gata de depozitat si sunteti pregatiti sa repetati aceiasi pasi cu sacul urmator!
Magazin online cu saci de vidat.
Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.