Scandal de proporții în USR – Sexy Moroșanca a demisionat din partid și amenință cu dezvăluiri incendiare!

Abia se linistisera apele dupa demisia lui Nicusor Dan, ca un nou scandal de proportii ameninta unitatea tinerei formatiuni politice.

De data aceasta a venit randul Sexy Morosencei sa isi dea demisia cu surle si trambite de la conducerea partidului, morosancainvocand motive ideologice.

„Nu imi mai pot asocia imaginea cu un partid in care nu ma mai regasesc. Noua orientare sexuala a partidului nu ma mai satisface.

A milita pentru casatoriile gay e deja prea mult, chiar si pentru mine!

Toata lumea stie ca iubesc folclorul si traditiile maramuresene si prin urmare militez pentru familia traditionala. Aventurile extraconjugale, fie ele homosexuale sau nu, asa cum le spune si numele, trebuie tinute in afara familiei si nicidecum legalizate.

Prin urmare, anunt public ca de azi inainte nu vreau sa mai aud de USR sau de oricare alta formatiune politica. Mai multi colegi m-au indemnat sa raman dar toate au o limita, nu pot inghiti orice.

Culmea absurdului, am primit chiar si propuneri de a candida la o functie in partid. Bineintele ca am refuzat categoric. Oi fi eu curva, dar nici chiar asa!”

A declarat dezamagit cel mai celebru femei din politica romaneasca.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
    • Societatea Julimea Răspunde
    • Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.