Val de reclamații la OPC Vaslui împotriva unui supermarket care vinde bere cu doar 4% alcool

Mega-scandal la Vaslui dupa ce mai multi clienti acuza un supermarket de practici neortodoxe!

Astfel, Floricel Atoderoaiei, Ghiocel Scurteiciuc si Papusa Acatrinei, alaturi de alti 10 clienti, s-au constituit intr-un ONG ad-hoc, decisi sa faca dreptate pentru consumatori si sa puna capat a ceea ce ei numesc bataie de joc la adresa bere vasluiromanilor din partea supermarketurilor straine.

Totul a plecat de la o experienta de shoping neplacuta prin care a trecut liderul grupului, Foricel Atoderoaiei, acum aproape o saptamana.

-Eram la supermarketul cu princina, am luat mai multe produse alcoolice printre care si cateva cutii de bere. Cand ajung acasa si citesc eticheta de pe una din cutiile de bere, nu imi vine sa cred ochilor: 4% ALCOOL!

Cum adica 4%? Pai mai mult alcool am eu in urina dimineata!

Am crezut ca nu vad bine, ca au taiat un zero, dar pe toate cutiile scrie acelasi lucru.

Am luat imediat legatura cu mai multi cunoscuti care isi fac si ei aprovizionarea de la supermarketul respectiv si le-am deschis ochii. Le-am aratat cum suntem prostiti pe față!

Am facut plangeri peste plangeri la OPC dar pana acum nimic!

Suntem hotarati sa continuam lupta pana la capat. Ne-am saturat sa fim furati cu produse diluate! Dupa ce ca au diluat dezinfectantii din spitale, acum dilueaza si alcoolul de la raft?

Vrem ca toti romanii sa afle adevarul despre berea din supermarketurile straine si sa iasa in strada. Asta va fi un scandal mai mare decat cel al produselor Hexipharma pentru ca e in joc fericirea noastra! De murit mori oricum, dar macar sa traiesti implinit si binedispus.

A declarat plin de patos domnul Atoderoaiei.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.