Dictatorul Erdogan a anunțat că îl retrage pe Victor Ponta din România

Nemultumit de faptul ca romanii nu si-au mai facut anul acesta concediile in Kusadasi si Bodrum, ca ridicarea moscheii din Bucuresti bate pasul pe loc si mai ales de faptul ca Romania nu a reluat plata tributului catre Inalta ponta retrasPoarta, presedintele Turciei, dictatorul Recep Erdogan a luat ieri o decizie radicala: il retrage pe Victor Ponta din Romania!

Surse apropiate liderului de la Ankara ne-au dezvaluit faptul ca nemultumirea sultanului fata de ienicerul Victor-Viorel este legata de prestatia acestuia deosebit de slaba in ultimul timp.

In schimb surse apropiate fostului premier sustin ca retragerea ar fi doar una temporara, necesara refacerii fizice iar Victor Ponta va merge in Turcia doar pentru a efectua obisnuitele sale exercitii de genunchi.

Indiferent care e adevarul, mazilirea lui Ponta e data ca sigura si nimic nu garanteaza ca acesta nu va sfarsi aruncat in temnita, ca atatia alti dregatori de care Inalta Poarta s-a descotorosit atunci cand nu a mai avut nevoie de ei.

Legatura dintre Ponta si Erdogan are o vechime de cativa ani buni cand, la o intrevedere diplomatica, intre cei doi s-a creat o relatie de sclavie la prima vedere.

Impresionat de slugarnicia lui Ponta (pe atunci un tanar premier roman plin de potential), sultanul Erdogan l-a cumparat la un pret derizoriu, la pachet cu 4 cadâne din Republica Moldova si 10 berbeci.

Decizia lui Erdogan, oricat de neasteptata ar fi, nu este insa de natura sa afecteze relatiile Romaniei cu Turcia, sunt de parere specialistii de la Dristor Kebab, fini cunoscatori ai situatiei politice de la Ankara.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.