După ce au furat milioane de euro, doi hoți s-au dat de gol printr-un selfie!

Prostie, ghinion sau tupeu de infractori?

Doi hoti, care au furat in ultimii ani milioane de euro din banii romanilor, au avut tupeul ca dupa ce au dat o noua 2 hotilovitura, sa isi faca un selfie in care rad in nas pagubitilor si se felicita pentru prada bogata.

Mai mult, acestia au urcat pozele pe retelele de socializare pentru a se lauda cu isprava lor prietenilor si cunoscutilor.

Desi au mai multe dosare si sunt interogati periodic de procurori, infractorii nu au stat nici macar o zi dupa gratii, fapt care le-a sporit tupeul si i-a incurajat sa persevereze in activitatea infractionala.

Conform anchetatorilor, acestia actioneaza in mod organizat, in cadrul unei bande specializata in spargeri si lovituri, atat din bugetul national cat si din bugetele administratiei locale.

Modul de operare e mereu acelasi: hotii insala vigilenta victimelor la fiecare patru ani, ba chiar pozeaza in baieti de treaba veniti sa le repare ulitele, scolile sau sa le bage apa, dupa care, odata lasati sa intre in primarii, consilii locale, consilii judetene, in parlament sau guvern, profita de situatie pentru a fura nestingheriti.

Cei mai expusi sunt batranii si persoanele lipsite de educatie, usor de pacalit de banda de escroci, insa odata ce li se permite accesul in locurile unde se gestioneaza banii romanilor, nimeni nu mai poate fi considerat in sigurata.

E greu de facut un calcul exact insa o estimare simpla ne arata ca paguba facuta de intreaga banda careia ii apartin cei doi infractori, e de ordinul miliardelor de dolari…

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.