Viorica Dăncilă la inundații: PSD-ul are oameni specializați în haos și dezastru!

Calamitatile naturale au lovit zilele trecute si judetul Dambovita, odata cu vizita efectuata in acest judet de premierul Viorica Dancila.

Dupa ce a inspectat pagubele provocate de inundatii, calamitatea a tinut si un discurs:

„Am toata increderea ca vom gasi solutia la rezolvarea acestei situatii neprevazute. Avem specialistii necesari pentru ca PSD-ul este plin de oameni de calamitate. Ma rog, calitate, calamitate, tot aia e!

Important e ca oamenii sa nu-si piarda speranta si sa nu se lase cuprinsi de permisiv, asta, pesimism. Ii asigur ca suntem alaturi de ei si ii sustinem cu toate resursele lor pe care ni le pun la dispozitie.

Chiar azi am stat de vorba cu unii dintre specialistii nostri si am identificat deja cateva posibile esecuri pe care le putem implementa incepand de maine. PSD-ul are oameni specializati in haos si dezastru care isi pot pune oricand pregatirea si experienta in slujba cetateanului.

Momentan cam atat va pot spune dar voi reveni cu detalii zilele urmatoare, dupa ce ma voi consulta si cu domnul Dragnea cu privire la orice subiect pe care vreti sa il auziti.

Acum va rog sa ma scuzati, suntem in criza de timp, mai sunt 15 minute si incepe Suleyman.”

A declarat Viorica Dancila, vizibil marcata de drama sinistratilor.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.