Carmen Dan avertizează: Cum vedem o plăcuță cu „MUIE PSD”, cum o luăm imediat!

Amenințare fără precedent a muistrului de interne la adresa adversarilor PSD! Într-o postare pe pagina ei de Yahoo, Carmen Dan i-a amenințat pe români că atât ea cât și poliția PSD vor lua mesajul cât se poate de în serios și vor acționa în consecință:

„Cei care înjură partidul trebuie să știe că nu mai sunt nicăieri în siguranță, indiferent dacă sunt în țară sau în străinătate!

De azi înainte vom lua foarte în serios aceste mesaje și oricine le scrie trebuie să fie bărbat și să și le asume, că la vorbe se pricepe oricine dar cu faptele e mai greu…

Oamenii noștri au ordin ca începând de azi să caute lozinca injurioasă și să o ia imediat, indiferent unde o găsesc. Să o ia și din parcuri și din trenuri, să o ia și din scările de bloc, să o ia de peste tot.

Vom confisca tot, vom băga în dubă plăcuțe de înmatriculare, pagini de Facebook, pajiști tunse în mod reacționar și mai ales ratinguri negative.

Nu au ei atâta muie câtă putem noi să luăm!”

A amenințat ministra de interne pe pagina ei de înjurături.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.