Speologii au descoperit într-o peșteră din China o vietate mai inteligentă decât Liviu Pop!

O descoperire senzationala din lumea stiintifica face deja furori printre speologii din intreaga lume! Desi multa vreme s-a crezut ca doar in Romania exista pesteri cu forme de viata relativ inteligente, lucrurile s-ar parea ca nu stau tocmai asa.

Speologii chinezi au anuntat ca au gasit intr-o pestera din provincia Ciu-Ciu un miriapod deosebit de inteligent care l-ar surclasa inclusiv pe Liviu Pop, recunoscut pana acum drept cel mai inteligent troglodit descoperit vreodata.

Testele de laborator au relevat faptul ca vietatea descoperita de chinezi este capabila sa numele pana la 150, in timp ce Liviu Pop nu a trecut niciodata cu numaratul dincolo de 100. De asemeni miriapodul recunoaste toate culorile in timp ce Liviu Pop inca mai incurca rosul cu albastrul si movul cu celelalte.

Uimiti de capacitatile insectei, inca neclasificata stiintific, cercetatorii au denumit-o neoficial „miriapodul cu genuche” pentru ca atunci cand se deplaseaza schioapata de parca ar avea rotula rupta.

Aceiasi cercetatori estimeaza ca aceasta specie nou-descoperita a aparut undeva in Jurasic si ar putea fi veriga lipsa dintre trogloditii din pesterile noastre si cei din fostele pesteri sovietice.

In orice caz descoperirea a starnit curiozitatea multor oameni pasionati de speologie, inclusiv a lui Liviu Dragnea care s-a aratat deja interesat de procurarea unei astfel de exemplar, in vederea imbogatirii colectiei personale de crustacee, râme si alte nevertebrate.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.