Tăriceanu apel emoționant: Treziți-vă români că vă arestează corupții!

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a explodat! Materia nu a mai suportat atata nesimtire!

Dupa ce s-a adunat la loc a lansat un apel disperat atat catre presedintele Klaus Iohannis cat si catre oricine altcineva Tariceanu explodatcare il mai baga in seama.

-Opriti-o pe Kovesi, e in stare sa ne aresteze pe toti. Azi a fost ridicat finul meu Bogdan, maine poate voi fi eu iar poimaine poate fi oricine!

E in pericol tot ce am construit impreuna timp de aproape 26 de ani de munca si sacrificii. Toate relatiile si averile noastre sunt in pericol. Toata famiglia noastra politica risca sa fie distrusa.

Poporul care in tot acest timp ne-a votat si ne-a condamnat la fericire, trebuie acum sa isi apere alesii pentru ca asa cum am spus deja, nu este vorba doar de mine ci de absolut toate bratele caracatitei noastre: de Ponta, de Basescu, de Blaga sau Dragnea si cine stie, poate chiar si de dumneavoastra domnule presedinte!

Cum va arata tara asta fara noi?

Nu mai e timp de pierdut! Faceti tot ce e necesar, cereti ajutorul lui Putin sau luati exemplul lui Erdogan si haideti sa ne luam tara inapoi! Uniti salvam toata puscaria!

Altfel Romania ar putea intra in deriva si s-ar apropia de modelul occidental ceea ce ar duce tara pe marginea prapastiei si ar insemna sfarsitul democratiei noastre originale.

Isi incheie Tariceanu scrisoarea deschisa catre lumea interlopa a politicii romanesti.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.