Se simplifică programa: orele de istorie si română vor fi înlocuite cu ore de șmen și karaoke

Veste buna pentru elevii care tocmai au inceput scoala! Reforma in educatie va continua si in acest an in care se va pune tot mai mult accentul pe scoata vietii, secretul din spatele tuturor oamenilor de succes din politica romaneasca.

Ministerul Invatamantului a decis sa modifice programa scolara astfel incat, pe deoparte sa raspunda noilor cerinte smen-si-karaokede pe piata muncii, iar pe de alta sa previna abandonul scolar.

Orele de istorie si limba romana nu isi mai aveau rostul. Sunt plictisitoare, nu ii ajuta cu nimic pe elevi in viata de zi cu zi si in plus nimeni nu mai era atras de aceste materii.

De aceea am decis inlocuirea lor cu ore de smen si karaoke, mult mai practice si mai atractive pentru elevi, materii care, cel putin pe unii dintre ei, ii vor ajuta pe viitor sa isi castige painea.

Pai ganditi-va doar la cat castiga un manelist comparativ cu cat castiga un amarat de profesor de istorie. Sau cum sa ii cer unui elev sa invete Luceafarul cand Eminescu nu si-ar fi permis niciodata sa ii ofere Veronicai o nunta cu regi si regine, asa cum vedem la clanul Carpaci?

Traim in 2016 si e timpul ca si scoala romaneasca sa se tina pasul cu evolutia societatii, altfel riscam sa scoatem tampiti pe banda rulanta, nepregatiti pentru viata si care vor recita pesimisti din Bacovia atunci cand vor vedea ca au un salariu mai mic decat veniturile unui smenar sau manelist oarecare.

A declarat ministrul invatamantului increzator in viitorul educatiei romanesti.

In Bucuresti si in marile orase se vor organiza in acest an ore de atelier in cartierele Berceni si Ferentari, ocazie cu care elevii vor putea aplica in practica informatiile acumulate la clasa.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.