Ne pregătim de război! Armata desfășoară în secret exerciții de predare în masă

Socant! Ies la iveala tot mai multe informatii conform carora armata romana desfasoara antrenamente secrete in Moldova si Dobrogea, in vederea unui iminent conflict militar.

Desi sunt deosebit de complexe, antrenamentele pun accentul pe tactici de predare in masa, elemente de limba rusa exercitii militaresi tehnici moderne de aruncare a armelor.

Sub protectia anonimatului, un ofiter al armatei romane ne-a declarat urmatoarele:

-Evenimentele se precipita pe scena internationala. Bulgarii nu mai vor sa faca parte din flota NATO la Marea Neagra iar Turcia pare sa bata palma cu rusii.

In aceste conditii este normal ca si armata romana sa isi regandeasca strategia de actiune in cazul unui razboi cu Rusia.

Cei 60 000 de strategi si generali ai nostri au venit cu o doctrina militara pe cat de interesanta pe atat de eficienta!

In cazul unui atac, inamicul se va astepta sa ripostam. In schimb noi il vom lua prin surprindere cu o predare in masa.

Acolo unde e necesar, se va impune si dezertarea la inamic, antrenamentele cuprinzand si acest aspect, in caz ca va fi nevoie.

Astfel dusmanul va avea de transportat si hranit zeci, daca nu chiar sute de mii de prizonieri. Asta inseamna ca isi va epuiza resursele, iar soldatii lui vor fi demoralizati prin contagiune cu ai nostri, astfel ca in final ne vor lasa in pace.

Prin urmare, vom castiga razboiul fara sa tragem un foc de arma si mai ales fara sa moara nimeni, doar cu puterea inteligentei nostre.

A explicat ofiterul noua strategie de aparare a Romaniei.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde
  5. Anonim Răspunde
  6. Anonim Răspunde
  7. Anonim Răspunde
  8. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.