5 ponturi ca să alegi un detergent ieftin, dar de calitate

indoor-shot-happy-european-lady-with-overjoyed-expression-keeps-mouth-opened-crosses-hand-indicates-two-sides-detergentsCurățenia în locuință îți dă bătăi de cap, trebuie să separi mereu hainele colorate de rufele albe, bumbacul de mătase, amestecurile cu clor de soluțiile hipoalergenice. Te-ai săturat să cumperi rafturi întregi de produse de curățenie care îți golesc portofelul dar nu rezolvă problema prafului și murdăriei așa cum ți-ai dori, ca să ai o casă de nota zece. Ce-i de făcut?

Iată 5 ponturi ca să alegi un detergent ieftin, dar de calitate, ca să fii și curățel și cu bani în portofel:

1.      Cumpără online și compară ofertele pentru tipuri de detergenți

Un pont util ca să folosești un detergent ieftin și bun îl reprezintă cumpărăturile online. Accesează mai multe platforme de ecommerce, compară prețurile la produsele preferate și alege varianta cea mai avantajoasă pentru bugetul tău. Un mare plus al acestei variante este că poți să pui în coșul de cumpărături virtual tot ce-ți trebuie pentru casă și să beneficiezi de discounturi importante acordate pentru volumul comenzii: reduceri de preț, puncte de fidelitate, produse cadou și transport gratuit.

2.      Alege detergenți de rufe potriviți pentru hainele tale

Un pont bun ca să alegi un detergent de rufe ieftin, dar de calitate este să cumperi sortimentul care se potrivește cu obiceiurile tale de consum și să-l utilizezi fără să încerci alte experimente precum adăugare de balsam, înălbitor sau fixator de culoare.

Vei putea astfel să cheltuiești doar cât trebuie și mai ales pe ce trebuie, ca să speli rufele bine, fără bani mulți. Rezistă tentației de a schimba des sortimente de detergent doar pentru că ai văzut reclame sau sunt la modă.

3.      Diminuează consumul de detergent folosit la spălarea rufelor

Te-ai obișnuit să pui aceeași cantitate de detergent în mașină indiferent de programul ales sau de cantitatea de rufe pe care o ai de spălat. Este greșit, iar pe termen lung acest lucru dăunează bugetului, dar și hainelor, care vor rămâne îmbâcsite și cu miros puternic de chimicale. Încearcă să reduci consumul de detergent și să-l adaptezi la volumul și tipul rufelor pe care vrei să le cureți.

Un detergent ieftin este acela pentru care cheltui mai puțini bani în condiții optime de calitate, iar un mod bun de a reduce cheltuielile este să elimini risipa.

4.      Cumpără detergenți universali pentru curățenia săptămânală

Faci curat în casă în fiecare săptămână, atât în baie și bucătărie, cât și pe holuri, în dormitor și în living. Balconul, holul și terasa sunt și ele pe lista de șmotru. Alege detergenți universali pentru pardoseli și mobilă, ca să rezolvi ieftin problema produselor de curățenie.

Optează pentru detergent lichid ieftin, pe care să-l folosești diluat cu apă în găleata pentru mop și concentrat pe laveta cu care ștergi suprafețele murdare de praf, depuneri de calcar și urme albe de săpun.

5.      Achiziționează detergenți vrac și dozatoare de detergent

Ca să beneficiezi de un detergent ieftin, dar de calitate, caută magazinele unde poți să cumperi detergenți vrac, care sunt disponibili atât în formă lichidă, cât și pudră sau praf. Această metodă este eficientă pentru detergent de rufe și totodată este recomandată pentru detergent de vase, căci se știe că atunci când speli farfurii și oale murdare consumi în exces apă și lichid pentru vase.

Montează dozatoare de detergent în baie și în bucătărie, ca să consumi exact cât îți trebuie, de fiecare dată. Astfel poți să alegi detergenți de calitate fără ca prețul lor să ți se pară prea mare pentru bugetul tău.

Ține seama de aceste ponturi ca să alegi un detergent ieftin, dar de calitate și nu uita că banii cheltuiți inteligent în produse de curățenie potrivite sunt cea mai bună investiție pentru tine și casa ta.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.