AirPoint Mouse, un mouse mai putin obisnuit

Societata Magnima anunta lansarea AirPoint Mouse, un melanj hybrid dintre un mouse fara fir si un dispozitiv de miscare. Un concept surprinzator care ar putea seduce un numar mare de persoane.

Societatea Magnima incearca un pariu nebun, ne propune un mouse fara fir mai putin obisnuit. Un mouse fara fir, cu mult diferit fata de un mouse clasic si care asociaza, evident, conceptul Airmouse. Un mouse care este echipat cu un senzor de miscare.

AirPoint Mouse, un mouse fara fir 2 in 1

Societatea Magnima propune un mouse extrem de diferit fata de ce regasim in ziua de azi pe piata. La prima vedere, acest mouse pare un mouse clasic. Insa, daca ne uitam cu atentie observam si doua butoane stanga-dreapta. Un mouse care, conform designului sau neobisnuit, este ambidextru.

Insa, lucrurile devin mai interesante in urmatorul punct: partea superioara a mouse-ului este acoperita de un “capac” care permite iesirea unui fel de dispozitiv asemeni unui inel mai gros care se poate strecura pe deget.

Dispozitivul functioneaza intr-un fel pe care fanii high-tech il denumesc “AirGesture”. Concret, acest mouse functioneaza asemeni unui giroscop si permite unele intreactiuni sau functii.

Miscari care fac mouse-ul sa se miste sau actioneaza unele functii

Spre exemplu, este posibil facand unele miscari spre stanga sau spre dreapta sau sa citesti cu usurinta un document PowerPoint. In plus, inelul giroscopic este dotat cu butoane laterale care permit interactionarea cu computerul. Pe scurt, ai inteles si tu, societatea Magnima cu noul sau dispozitiv AirPoint Mouse propune un mouse 2 in 1.

Pret si disponibilitate

Compania nu a anuntat pentru moment cand acest mouse 2 in 1 urmeaza sa fie disponibil pe piata insa, cunoastem deja pretul de vanzare. Pretul va fi undeva la 179,99 dolari. Insa, veste buna, marca urmeaza sa propuna o strangere de fonduri pe site-ul Kickstarter unde urmeaza sa puna spre vanzare acest mouse cu 40% mai ieftin.

sursa: https://www.planet-sansfil.com/bluetooth/airpoint-mouse/

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.