Deeper Connect Pico, un VPN privat Wi-Fi

Deeper Network lanseaza Deeper Connect Pico, un VPN privat Wi-Fi care permite conectarea directa in mod VPN cu orice masina in retea.
VPN, iata un subiect descoperit de cativa ani buni deja de internauti. VPN sau Virtual Private Network are drept scop permiterea oricarei persoane sa se conecteze la o retea intr-o maniera securizata astfel incat tot ce “circula” in cadrul acestei conexiuni sa nu poata iesi din retea sau sa fie exploatat de o terta persoana in afara retelei.

Insa, de o anumita perioada, VPN a devenit solutia perfecta care permite internautilor sa ocoleasca anumite limitari geografice pentru a urmari clipuri video.

Deeper Connect Pico, o solutie securizata extrem de facila

Cu Deeper Connect Pico, Deeper Network propune un dispozitiv care se poate tine in mana fara probleme, este extrem de usor, cu o greutate redusa si care vine sa se conecteze in spatele router-ului wireless. Furnizat cu un adaptor Wi-Fi, Deeper Connect Pico este un client VPN hardware care iti perrmite sa te conectezi la orice site de Internet si asta in securitate deplina.

Deeper Connect Pico propune o solutie VPN descentralizata (alias DPN) care va fi extrem de utila in special pentru utilizatorii care au obiceiul sa calatoreasca des. De altfel, societatea anunta “zero configuratie”. Nu este drept urmare nevoie de un abonament. De altfel, intreg sistemul este bazat pe Atmos OS.

De altfel, Deeper Connect Pico propune o solutie DPN care permite sa te conectezi simultan la mai multe retele VPN diferite. Cu alte cuvinte, vei beneficia de acces fara restrictii la continutul oricarei tari fara sa fii nevoit sa sacrifice viteza de Internet. De altfel, marca a anuntat pana la 16 tuneluri diferite. Tuneluri care propun conexiuni americane, europene, chinezesti.

Preturi si disponibilitate

Deeper Connect Pico este propusa cu un adaptor Wi-Fi la pretul de 132 de euro si poate fi comandat de pe site-ul IndieGo. Primele modele vor fi livrate incepand cu luna martie 2022.

 

Sursa: https://www.planet-sansfil.com/wi-fi/deeper-connect-pico/

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.