A dat lovitura! Un arhitect din Caracal construiește case la cheie pentru doar 99,99 Euro

Ion Artur Cocioaba, celebrul arhitect nonconformist din Caracal a dat din nou lovitura!

La doar o luna dupa ce a fost eliberat din penitenciarul Craiova (unde a stat o vreme dupa lovitura precedenta), Ion casa-9999-euroCocioaba bulverseaza piata imobiliarelor cu un produs traznet: casa la cheie cu doar 99,99 Euro!

Inspirat din arhitectura traditionala, dar si din modernismul european, caracaleanul reuseste sa termine in nici 3 zile o casa ieftina, ecologica, din materiale naturale, calduroasa vara si racoroasa iarna, umeda toamna si primavara.

Inca din coliparie eram pasionat de arhitectura. Imi aduc aminte ca pe la vreo 10 ani construiam adevarate cladiri in miniatura din balegar si apa.

Pasiunea mea raman insa casele traditionale taranesti, semi-ingropate, numite popular bordeie, insa din pacate sunt tot mai putini cei care le apreciaza, toti vor acum case boieresti, deasupra solului. Iar eu nu fac decat sa ma conformez cererii clientului.

Ideea casei de 99,99 Euro, pret psiholog, desigur, mi-a venit cand am auzit de acel program al Uniunii Europene care prevedea o finantare de 200 de euro pentru orice roman care doreste sa isi faca o baie.

Am stat, m-am gandit si m-am framantat pana a iesit ceea ce vedeti: casa cu 100 de euro! Un pret accesibil pentru orice buzunar, dar mai ales un camin sanatos, in permanenta legatura directa cu natura.

Ne-a declarat Ion Artur Cocioaba. Arhitectul e decis sa nu se opreasca aici si spune ca are in plan ridicarea a peste 30 de ansambluri rezidentiale in jurul marilor orase ale tarii.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.