Lovitură de teatru pe scena politică: Băsescu s-a lăsat de băut dar s-a apucat de turnat!

Incurajat de pedepsele mici primite de cei din lotul Microsoft, Basescu a decis sa recunoasca tot, cu riscul de a primi toarnachiar si 2 ani cu suspendare, ca la urma urmei doar nu a furat vreun pachet de biscuiti sau Doamne fereste, vreo lalea…

Astfel, fostul presedinte a decis sa dea cartile pe fata:

Nu doar ca banii din spaga Microsoft au fost folositi pentru campania mea, dar in timp ce voi toti stiati ca traiesc cu Udrea, eu aveam in paralel relatii si cu Tariceanu si Ponta.

Bineinteles ca au mai existat certuri si discutii, ca in orice tripul, dar noi am ramas mereu in relatii bune, chiar daca de ochii presei ne faceam ca suntem adversari.

Nu uitati ca ambii au fost numiti prim-ministri de catre mine, iar chestiile astea nu se fac intamplator, ha-ha.

Bine, acuma ei se fac ca nu ma mai cunosc si va cer votul dar in realitate suntem o mare famiglie, unita acum, in vremuri de necaz, cand DNA-ul ne-a pus gand rau.

Tocmai din acest motiv am zis sa fiu eu primul care da in primire ca sa nu apuce sa ma dea ei pe mine. Inca de mici a existat intre noi acest soi de concurenta: cine ia cele mai multe voturi, cine are cei mai multi membri de partid, cine fura mai mult, cine intra primul in puscarie, chestii dintr-astea nevinovate…

A incheiat fostul Basescu, promitand insa ca va continua sa vina cu noi dezvaluiri nu doar in fata presei ci si a procurorilor.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
    • Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.