Măsuri extreme la CFR: se renunță la transportul de călători și se încep lucrările la mașina timpului!

Conducerea CFR Calatori a dat unda verde pentru schimbarea domeniului de activitate al companiei!

Desi a esuat in domeniul transportului de calatori, CFR-ul pare sa fie la un pas de a da lovitura intr-o industrie care pana acum era de domeniul fantasticului!

„In afaceri e o vorba: cand o usa ti se inchide in nas, o alta ti se deschide in loc! Exact asa s-a intamplat si in cazul companiei noastre.

De mai bine de 100 de ani, CFR se straduieste sa devina o companie de transport feroviar. Trebuie sa recunoastem ca aceasta incercare a fost sortita esecului.

Nu are rost sa prezint acum motivele pentru care am esuat in acest domeniu, nu asta e important, insa in toata aceasta activitate, s-a conturat tot mai mult in ultimii ani, posibilitatea reala de a calatori inapoi in timp.

Nu e un secret pentru nimeni ca mai toate trenurile noastre au intarzieri intre cateva ore si cateva decenii, insa ceea ce nu stiu toti e ca avem chiar 4 cazuri de calatorii inapoi in timp!

Pana acum nu am facut public acest lucru dar am avut calatori care s-au urcat la Bucuresti in 2001 si au ajuns la Timisoara pe vremea Revolutiei din 1989, altii care au plecat azi din Craiova si pana maine au facut 3 zile si alte doua situatii mult mai bizare pe care inca le cercetam.

Specialistii nostri au acum suficiente date pentru a putea construi mult-ravnita masina a timpului, efort spre care ne vom canaliza de acum intreaga energie deoarece pare un obiectiv mult mai realizabil decat banalul transport feroviar.”

A declarat incantat directorul CFR calatori.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.