Bulibașa din Strehaia își cere scuze în numele lui Ilie Năstase: Nu trebea să face figuri!

Bulibașa Alfonso Căldăraru din Strehaia a luat imediat pozitie față de ultima ieșire a lui Ilie Năstase, despre care spune el, este o rușine la adresa tuturor țiganilor cinstiți din țara asta:

„Ilie nu e băiat rău, dar atât îl duce capul…. Ne pare foarte rau pentru ce s-a întamplat ieri dimineață . Grav nu e atât faptul că a fost prins la volan, cât mai ales comportamentul său ulterior.

Nu trebea să umble beat cu mașina și să face figuri la organili di poliție.

În loc să pună capul în pământ și să accepte că a greșit, s-a comportat exact ca un parvenit de 2 bani, amenințând pe toata lumea cu cine e el, de parcă legile sunt doar pentru fraieri.

Deși este unul de-al nostru, comportamentul lui Ilie nu ne reprezintă pe noi, țiganii corecți din țara asta care muncim și furăm cinstit!

Nu avem nevoie de un astfel de panglicar care să ne reprezinte nația. Chiar azi am decis în stabor excluderea lui Ilie Năstase din rândurile comunității nostre. Nu mai are ce căuta la nunțile și botezurile noastre!

Avem destui țigani care își reprezintă cu cinste comunitatea, de la Anton Pann până la Ion Iliescu sau Șerban Nicolae. Oameni care au o școală, nu umblă beți și vorbește frumos.”

A declarat liderul rromilor din Strehaia.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.