Viorica Dăncilă: Avem bani de pensii, urmează doar să vedem de la cine îi luăm!

Viorica Dăncilă raspunde dur și crâncen la întrebarea tendențioasă a lui Klaus Iohannis cu privire la banii de pensii si salarii.

Astfel, premierul vrea să dea asigurări atât votanților PSD cât și adversarilor politici, că indiferent de părerea pe care și-au făcut-o despre aceasta guvernare, au dreptate:

„Oamenii să stea liniștiți, că și dacă se agită, tot nu se rezolvă nimic! Referitor la pensii și salarii, da, zvonurile sunt adevărate, este bani !

Avem bani pentru vile, mașini străine, pentru Brazilia, pentru Belina și la nevoie chiar și pentru Madagascar.

Revenind la întrebarea domnului președinte, avem bani de pensii, urmează doar să vedem de unde si de la cine îi luăm. Să nu creadă dumnealui că nu știu cum funcționeaza sistemul de pensii din țara noastră.

Înțeleg foarte bine mecanismul prin care românii își primesc sau își vor primi pensiile, dar nu văd ce rost are acest Pilot doi de care vorbește toată lumea.

Am auzit că îl vom devaliza sau revitaliza, după care îl vom comasa cu Pilotul I, astfel încât din două Piloate să rămână doar trei, sincer nu am înțeles nici eu prea bine, dar o să-l mai întreb pe domnul Dragnea, însă nu văd ce legătură are asta cu pensiile.

În orice caz, ideea e că avem idei, avem soluții și ne pricepem la toate câte deloc!”

A încheiat Viorica Dăncilă în stilu-i caracteristic.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.