Căpușa Groparu: Bătrâna de 87 de ani din România care a îngrozit Europa!

Dupa cersetoarea din Stockholm, jurnalistii au descoperit inca o batrana din Romania a carei poveste de viata, de data aceasta, a ingrozit Europa.

Are 87 de ani si nu doar ca a supravietuit perioadei comuniste, dar la finalul ei a bagat in pamant sute de oameni, baba-vangaprin deciziile pe care le-a luat.

Nascuta intr-o familie semi-nomanda, nu departe de Dunare, Capusa Groparu a intrat inca din tinerete in randurile Partidului Comunist Roman, luptand pentru dreptul ei de a ajunge in fruntea tarii.

A supravietuit dictaturii regale, celei legionare si antonesciene, pentru a-si regasi vremelnic linistea in timpul celei comuniste.

Manata de setea de a cunoaste, aproape la fel de mult ca si de setea de sange, Capusa isi petrece anii tineretii la Moscova, perioada in care se indragosteste iremediabil de hoitul lui Lenin. Aici, in mausoleul marelui om sovietic, Capusa isi ia angajamentul de a trai vesnic, sau daca nu, cel putin 100 de ani.

Revenita in tara, a pus imediat in practica teoriile pe care si le-a insusit la Moscova. Intai la nivelul Editurii Tehnice, iar apoi, dupa cativa ani, la nivelul intregului stat.

A imbatranit urat, lasand un urma un lung sir de cadavre si destine frante, pastrand insa ceva din zambetul misterios al Monalisei, ceea ce o face adesea sa treaca drept o bunicuta cumsecade.

Prin povestea ei de viata, Capusa Groparu, a dovedit ca este o pradatoare a secolului XX, un exemplar rar, cu care putine tari europene se mai pot lauda.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.