După explozia din Afganistan, parlamentarii români cer pentru ei un spor de periculozitate

Dupa ce 4 militari romani au fost raniti ieri de o explizie in Afganistan, a devenit tot mai clar pentru toata lumea cat spor-parlamentaride periculoasa poate sa fie meseria de parlamentar.

In aceste conditii acordarea unui spor de periculozitate senatorilor si deputatilor, un spor echivalent cu 20% din cel de al 15 lea salariu, reprezinta doar un mic pas pentru ajutorarea parlamentarilor si a familiilor lor, atat de greu incercate.

Propunerea a venit din partea senatorului ALDE Daniel Barbu si a fost votata in unanimitate cu 304 voturi „pentru” si 124 voturi „de acord”.

Rezultatul a fost primit cu aplauze, urale si grohaituri care au rasunat indelung pe holurile Parlamentului.

In sfarsit ne luam tara inapoi, a exclamat entuziast un deputat PSD, in timp ce altul de la PMP a sarit sa-l pupe intr-un gest de sincera prietenie.

Era si timpul pentru un astfel de spor, pentru ca alegerile bat la usa. Voua poate nu va pasa si nu aveti habar, dar dupa 11 Decembrie, unii dintre cei pe care ii vedeti acum in sala, nu vor mai fi printre noi!

Vor fi nevoiti sa se intoarca in orasele alea pline de saracie si mizerie din care au venit sau vor putrezi prin cine stie ce birou de avocatura.

A concluzionat senatoarea foamei, Cristiana Anghel, vizibil tulburata.

Totodata parlamentarii au decis ca pana la alegeri sa isi mareasca si ratia zilnica de cacat, absolut necesara pe perioada campaniei electorale.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.