CCR a decis: Doar Justiția Divină mai poate face dreptate în România!

Decizie istorica luata azi de CCR!

Aceasta a anuntat ca nu mai poate fi sesizata pe viitor, indiferent de motiv, deoarece isi declina competenta fata de justitia divinaorice s-ar mai intampla in tara asta de acum inainte.

Haideti sa nu ne mai ascundem dupa deget! Nu ne mai puneti in situatia penibila de a ne pronunta impotriva unor parlamentari sau ministri.

Pai voi nu stiti vorba aia, corb la corb nu scoate ochii?

Daca nu va convine, asta e, puteti face apel la Judecata de Apoi, pana atunci va rugam sa respectati prezumtia de nevinovatie a infractorilor, sa va potoliti cu mitingurile si sa va intoarceti frumos la lucru, pentru ca doar ce ne-au crescut pensiile si salariile si nu stiu de unde o sa aveti atatea bani sa le platiti daca va tineti de proteste.

De altfel e ultima data cand mai facem declaratii publice, declaratii carora nu le vad rostul, cum nu vad nici rostul unor alegeri anticipate sau a unor alegeri in general.

Cred ca am fost destul de clar alaltaieri cand am hotarat ca guvernul poate da linistit ce ordonante doreste, inclusiv o ordonanta care sa instaureze dictatura si nu vad ce mai asteapta.

A declarat presedintele CCR al PSD, Valer Dorneanu.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.