Englezii pun piciorul în prag: A sosit timpul să acceptăm Sharia!

Dupa ultimul atentat din Marea Britanie, e tot mai clar ca lucrurile nu mai pot continua asa! Parlamentul a votat o lege speciala, in regim extraordinar, care stabileste tributul anual pe care britanicii l-ar putea plati Statului Islamic,

in caz de nevoie.

Masurile fara precedent, nu se opresc insa aici!

Armata a intrat si ea in stare de alerta, fiind pregatita sa capituleze in orice moment daca liderii comunitatii musulmane o vor cere.

Insasi regina s-a adresat astazi natiunii, intr-un emotionant mesaj de unitate si speranta:

„Dupa atentatul de la Manchester, Marea Britanie nu mai poate fi la fel! Ajutoarele sociale pe care le-am acordat imigrantilor musulmani, in speranta ca ii vor ajuta sa se integreze si sa ne lase in pace, nu au functionat.

Bineinteles ca le vom dubla, dar ma tem ca nici aceasta nu va fi de ajuns. Singura solutie este cea a dialogului si a diplomatiei, un dialog sincer si corect, ca dintre stapani si supusi.

Am invitat deja o delegatie de imami din toate tarile musulmane, care sa ne ajute in acest demers de integrare reciproca si multiculturala.

Ma tem ca va trebui sa acceptam Sharia!”

A incheiat regina, in apluazele unei multimi emotionata pana la lacrimi.

Mai multe tari occidentale si-au declarat sprijinul pentru poporul englez si au promis ca vor lupta mai mult impotriva islamofobiei si a partidelor de dreapta.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.