Viorica Dăncilă: La Bruxelles am avut discuții cu Donald Tusk și Frans Timmermans dar nu m-au băgat în seamă!

Viorica Dăncilă susține că niciun oficial european nu a contrazis-o  doar că nu au fost atenți la ce avea de spus, ceea ce înseamnă că din punct de vedere tehnic nu este niciun conflict între ea si Donald Tusk:

„Presa europeană și o parte din presa din România, manipulează atunci când spune că am fost contrazisă de Donald Tusk.

Desigur, dumnealui a făcut niște comentarii în limba lui, dar nu cred că s-a referit la mine, la PSD sau la România, am fost foarte atentă și nu am recunoscut aceste cuvinte în discursul domniei sale la adresa domniei mele.

Vizita în capitala UE a fost una cât se poate de fructoză, la Bruxelles am avut discuții atât cu Donald Tusk, cât și cu Frans Timmermans dar niciunul nu m-au băgat în seamă. Deci nu se poate spune că am fost contrazisă!

Desigur, dumnealor nu înțeleg pe deplin situația din România, ei nu știu cum e să fii persecutat de procurori, nu au sensibilitate pentru suferințele miilor de hoți care stau nevinovați dupa gratii, dar asta e deja altă discuție.

Revenind la ce spuneam mai devreme, eu am declarificat cât se poate de clar că guvernul e format din oameni profesioniști, care apără statul de drept și au un respect feroce pentru democrația populară. E vina mea că nu vor să înțeleagă?

Am vorbit chiar și la BBC dar nu m-au dat pe ecran!

Se pare că acest post este unul aservit opoziției și nu e un post independent, credibil și imparțial așa cum e la noi Antena 3.

În concluzie nu cred că oficialii europeni au ceva cu acest guvern, chiar dacă nu vor să discute cu noi ca persoane fizice.”

A mai precizat așa-zisul premier al României.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.